inner Photos & Videos

2 weeks ago

PEACE is such a big and powerful word. Many believe peace means total calm, that nothing is going wrong. The result of such beliefs closes people off and has them believing they are always in conflict. . . What would your life look like if you claimed the belief that peace can be obtained even in difficult circumstances. This peace can offer a reprise from turmoil. Peace is not the absence of all negative or pain but rather a conscious choice.🤯 . . . We can not choose our circumstances, but we can choose to breathe , to be present and to honor the process. All of these bring a sense of peace beyond words, even in a storm.

51
2 weeks ago

ชอบรูปเซทนี้มาก❤️ Photographer : Thanawat Satitrueangsak Model : Nada Clothes : Thismonster Mekeup : มดเมคอัพ มดนิรมิต Studio : Tommyfoto Studio .................................................................................. #BlackandWhite #Mood #Feeling #Inner #น ้องนดา #แก ๊งนางฟ้า #ล ูกสาวสวยช่วยไม่ได้ #ล ูกสาวแม่จูน #งดฝากร ้าน

30
2 weeks ago

ชอบรูปเซทนี้มาก❤️ Photographer : Thanawat Satitrueangsak Model : Nada Clothes : Thismonster Mekeup : มดเมคอัพ มดนิรมิต Studio : Tommyfoto Studio .................................................................................. #BlackandWhite #Mood #Feeling #Inner #น ้องนดา #แก ๊งนางฟ้า #ล ูกสาวสวยช่วยไม่ได้ #ล ูกสาวแม่จูน #งดฝากร ้าน

30
2 weeks ago

ชอบรูปเซทนี้มาก❤️ Photographer : Thanawat Satitrueangsak Model : Nada Clothes : Thismonster Mekeup : มดเมคอัพ มดนิรมิต Studio : Tommyfoto Studio .................................................................................. #BlackandWhite #Mood #Feeling #Inner #น ้องนดา #แก ๊งนางฟ้า #ล ูกสาวสวยช่วยไม่ได้ #ล ูกสาวแม่จูน #งดฝากร ้าน

20
2 weeks ago

ชอบรูปเซทนี้มาก❤️ Photographer : Thanawat Satitrueangsak Model : Nada Clothes : Thismonster Mekeup : มดเมคอัพ มดนิรมิต Studio : Tommyfoto Studio .................................................................................. #BlackandWhite #Mood #Feeling #Inner #น ้องนดา #แก ๊งนางฟ้า #ล ูกสาวสวยช่วยไม่ได้ #ล ูกสาวแม่จูน #งดฝากร ้าน

30
2 weeks ago

ชอบรูปเซทนี้มาก❤️ Photographer : Thanawat Satitrueangsak Model : Nada Clothes : Thismonster Mekeup : มดเมคอัพ มดนิรมิต Studio : Tommyfoto Studio .................................................................................. #BlackandWhite #Mood #Feeling #Inner #น ้องนดา #แก ๊งนางฟ้า #ล ูกสาวสวยช่วยไม่ได้ #ล ูกสาวแม่จูน #งดฝากร ้าน

20
2 weeks ago

ชอบรูปเซทนี้มาก❤️ Photographer : Thanawat Satitrueangsak Model : Nada Clothes : Thismonster Mekeup : มดเมคอัพ มดนิรมิต Studio : Tommyfoto Studio .................................................................................. #BlackandWhite #Mood #Feeling #Inner #น ้องนดา #แก ๊งนางฟ้า #ล ูกสาวสวยช่วยไม่ได้ #ล ูกสาวแม่จูน #งดฝากร ้าน

20
2 weeks ago

Descubra as fragrâncias de casa da @locherbermilano disponíveis no nosso atelier.

41
2 weeks ago

*𝙄𝙣𝙣𝙚𝙧 𝙆𝙞𝙙

11
2 weeks ago

The Wolfpack: Man And The Wolfpack Mens retreat Means: a safe space for Men to come together, to be expressive, to make progress both physically & spiritually, to be challenged, to move that strong, masculine, powerful body, to understand men NEED men. Men of strong values & ethics, Men of a lived life, mentors & teachers, men need men for elevation, progress, challenge, friendship, togetherness, contact & anger (when understood fully, used purposefully, it is one of mans most powerful biological tools) Men need men to fully immerse in masculinity. The Way of Man. 📸 @limitlesseventphotography

01
2 weeks ago

⭕В жизни каждой представительницы прекрасного пола настает время,когда она решает нанести визит к косметологу. ⭕И вот,он-Долгожданный звоночек потенциальной клиентки..... И так ,сейчас я опишу свою поэтапность действий ✔Запись по телефону.Это прекрасно,но не более.Желание клиента не всегда осуществимы в силу наличия противопоказаний. 👌Итог-до очной консультации на поводу желаний клиента по процедуре не ведусь ✔1.Консультация.Определяю тип кожи,оцениваю состояние ,потребности.Записываю данные ,возраст 2.На каждого клиента я завожу карту,в которую вношу данные здоровья,наличие аллергии,интерисуюсь приемом медикаментом Фиксирую ранее проведенные процедуры и пишу рекомендации ✔С клиенткой согласован курс иньекций гиалуроновой кислоты Противопоказаний нет,аллергии тоже.Назначаем дату процедуры ✔Рекомендую клиентке не пить горячих напитков в день процедуры ,и не принимать препараты,разжижающие кровь(чтоб предотвратить гематомы,кровотечение) ✔Настал день Х- премиум ревитализация препаратом гиалуроновой кислоты" Prostrolane Blanc B".Очищаю кожу лица ,обрабатываю антисептиком"Хлоргексидин" ✔На локте руки провожу пробу на анестетик "A-cain". Гиперемии,зуда ,ухудшение самочувствия нет за 10мин и приступаю к следующему этапуНакладываю аплликационную анестезию на 15мин ✔Предоставляю клиентке ознакомиться с упаковкой препарата-с ее целостностью ,сроком годности ,номером партии и предоставляю сертификат качества для ознакомления безопасности препарата ✔Приступаем к процедуре. Обрабатываю руки антисептиком"Микрасепт"-одеваю перчатки и раскрываю в присутствии клиентки препарат.Вкрутив иголочку нужных параметров ,обработав еще раз руки приступаю к постепенному снятию антисептиком анестетика.,пленку при этом снимаю частями,дабы не снизить риск чувствительности ✔Провожу процедуру,смотрю на реакцию кожи,интерисуюсь состояние клиентки.В конце процедуры наношу постиньекционный гель на основе алоэ" Sesderma" ✔Даю рекомендации по уходу после процедуры,и обясняю,что норма,а что должно насторожить и обратиться ко мне.(не заниматься спортом,пить кофе,сутки макияж не наносить...)После этого с клиентом на связи 24/7 В карту клиентки делаю запись и 1 наклейку с препарата ,другую себе

51
2 weeks ago

Samyunwan obat herbal penambah nafsu makan / gemuk Perminggu naik 2/3 kg , garansi uang kembali jika tidak manjur Siap melayani orderan dalam / luar negri : harga: 50.000 perbotol isi 20 kapsul beli 3 gratis 1 botol u/hasil maksimal konsumsi 3 botol Contact : Tlp/wa +6287724000090 (fastresponse) Bbm 53c445b9 Line samyunwan_original ( gak pake @ ) *REAL PICTURE & REAL TESTIMONI #hijab #hijaber #outer #outermurah #inner #innerrajut #innerhijab #ootdhijab #solo #sragen #tangerang #squarehijab #kekinian #innerhijab #bandanarajutmurah #bandanarajut #freeongkir #muslimah #jilbabtangerang #jilbabmurah #jilbabmurahjogja #jilbabmurahsolo #kerudung #kerudungsegiempat #kerudungmurah #bandana #bandanarajutpolos #innerrajutmurah #organza #organzahijab #organzasquare

00
2 weeks ago

“When we raise ourselves through meditation to what unites us with the spirit, we quicken something within us that is eternal and unlimited by birth and death. Once we have experienced this eternal part in us, we can no longer doubt its existence. Meditation is thus the way to knowing and beholding the eternal, indestructible, essential centre of our being.” ~Rudolf Steiner ☯️ Handmade in Boulder, Colorado, our line of frequencyRiser meditation cushions are ready to add some zen to your life! ☯️ Check out the collection at our profile link or at frequencyRiser.com/MeditationGear ☯️ #meditation #quote #rudolfsteiner #mindfulness #quotes #awareness #spiritual #gifts #zen #meditationspace #meditationroom #meditate #inner #journey #lovingawareness #presence #compassion #patience #love #bliss #elephant #cushion #meditationcushion #madeinusa #handmade #bouldercolorado #inspiredlife #frequencyriser #conscious #lifestyle

10
2 weeks ago

It takes a different kind of strength to go inside of yourself and face your own shit.

258
2 weeks ago

| GRAND FINAL | . 🇵🇲15ST. PIERRE AND MIQUELON #SPM 🇵🇲 . 🎤Déborah Lemoine 🎵Solo 👤 @esc_marvel . The beautiful Déborah Lemoine comes to the Grand Final with this great bop in french! Will the micro state win? Good Luck!! . . . #Esc #Eurovision #AV #AV19 #AmnesicVision #AmnesicVision19 #XIX #NewEdition #World #WorldVision #Logo #Music #Artist #Love #Canada #Ottawa #Kiesza #Deer #Inner #InnerDeer #ISC #StPierreAndMiquelon #StPierreAndMiquelonAV #DeborahLemoine #Solo

82
2 weeks ago

I have found myself reaching for this tourmaline piece constantly over the last couple of weeks. Other than knowing it was great at protecting and grounding, I wasn’t really sure why. (Newbie to rocks and crystals here. 🙋🏼‍♀️) Sooo, I did what I do best- started researching it. 🤓 Turns out this black Tourmaline is even more powerful than I thought...which to be honest, isn’t that surprising since I could FEEL the effects of it every time I was near it. 🖤 Black tourmaline does so much- protects energy, promotes confidence and positivity, clears energy blocks and rooms, and my favorite- helps cleanse thought patterns. 🙌🏻 One thing I’ve learned about myself as I’ve cannonballed into my personal work is how quickly and easily my thoughts can spiral into negative or unhelpful patterns. I’ve been working on adjusting how I think and watching the patterns that have emerged so I can choose how to improve them- so it’s no wonder I’ve been drawn to this stone. If you are looking to make thought shifts of your own, or help clear your mind and energy (this works amazingly well on chakra balancing!🌈), pick up a piece of tourmaline and try wearing it, meditating with it, or just carrying it around with you. These stones are easy to find and pretty inexpensive, so it may be worth giving it a shot. If you try it out, let me know what you think. Or have a favorite stone or crystal I need to check out? Let me know below! 😘😘 . . #jentalksforever #jentalkscrystals #tourmaline #blacktourmaline

72
2 weeks ago

@younus_algohar ————————— #QuoteoftheDay ‘You are a brave man if you can fight your inner devil.’ - Younus AlGohar⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #Justice4GoharShahi #braveman #fight #inner #devil #may #Lovequotes #YounusAlGohar #certificate #character #quotesofinstagram #instagood #instagreat #true # #SufiCourse #GoharShahiTeaches_KhatameNabuwat #ALRATV #GoharShahi #YounusAlGohar

10
2 weeks ago

“We can never obtain peace in the outer world until we male peace with ourselves” #inner #peace #selflove

130
2 weeks ago

Having a Relationship Within helps us to develop and evolve mentally spiritually and physically. It keeps us in tune with our higher self and challenges us to live in our greatness. When we live in our true identity the characters in our story must change, shift and align with who we are. You are the people places and things that you attract in your life so be conscious of how you love and treat yourself. Safe travels Humans💫 #JessieVarner #NuAddiction 💉 #TheRelationshipWithin #energy #frequency #vibration #love #higherself #evolve #worth #worthy #attraction #inner #innerlove #self #innerpeace #innerwisdom #relationship #prayer #women #men #masculine #feminine #selfesteem #trust

40
2 weeks ago

| GRAND FINAL | . 🇦🇺12AUSTRALIA #AUS 🇦🇺 . 🎤Ricki Lee 🎵Can't Touch It 👤 @esc_elias . They ended 3rd in the last edition with the amazing and catchy bop by Tones and I! Will the fabolous Ricki Lee win after that successful result? Good Luck!! . . . #Esc #Eurovision #AV #AV19 #AmnesicVision #AmnesicVision19 #XIX #NewEdition #World #WorldVision #Logo #Music #Artist #Love #Canada #Ottawa #Kiesza #Deer #Inner #InnerDeer #ISC #Australia #AustraliaAV #RickiLee #CantTouchIt

40
2 weeks ago

Allowing nature’s peace to flow into me 🌅. The purest portal to inner peace. Living quietly in a corner of nature and sharing my smile to the world 🌱 ☀️ 🌞 ❤️🙌🏽 . . #nature #lover #inner #peace #of #mind

241
2 weeks ago

. 🎀SHAWL JERSEY aka SHAWL MALAS🎀 . HARGA: RM10 /pcs | 1 - 4pcs RM9 /pcs | 5 - 99pcs RM8.50 /pcs | 100pcs & keatas . 🚛Service COD seluruh semenanjung malaysia untuk pembelian borong 50pcs dan keatas.Caj COD bergantung pada kawasan. . 📦POSTAGE📦 1-4 Pcs | RM8 (SM) RM12.50 (SS) 5-12 Pcs | RM11.00 (SM) RM17.50 (SS) . . Material :- cotton jersey Saiz :- 1.8meter X 0.8meter Jahitan tepi :- Jahitan Overlock . 💕KELEBIHAN MATERIAL💕 🔹saiz lebar dan panjang 🔹material sejuk ❌panas 🔹mudah bentuk & terletak 🔹mudah dibawa travel 🔹material tidak perlu iron,boleh terus pakai👌 🔹boleh bersiap dalam masa 5minit.. . Untuk order boleh terus whtsapp sis :- +601121310014 . #shawlmalas #jerseycotton #tudungmurah #tudungviral #tudungborong #hijab #scarf #shawlcotton #bawalcotton #inner #student #uitm #utm #ukm #usm #um #umk #uum #upm #upsi #unitar #politeknik #usim #umt #malaysia #singapore #brunei

20
2 weeks ago

. 🎀SHAWL JERSEY aka SHAWL MALAS🎀 . HARGA: RM10 /pcs | 1 - 4pcs RM9 /pcs | 5 - 99pcs RM8.50 /pcs | 100pcs & keatas . 🚛Service COD seluruh semenanjung malaysia untuk pembelian borong 50pcs dan keatas.Caj COD bergantung pada kawasan. . 📦POSTAGE📦 1-4 Pcs | RM8 (SM) RM12.50 (SS) 5-12 Pcs | RM11.00 (SM) RM17.50 (SS) . . Material :- cotton jersey Saiz :- 1.8meter X 0.8meter Jahitan tepi :- Jahitan Overlock . 💕KELEBIHAN MATERIAL💕 🔹saiz lebar dan panjang 🔹material sejuk ❌panas 🔹mudah bentuk & terletak 🔹mudah dibawa travel 🔹material tidak perlu iron,boleh terus pakai👌 🔹boleh bersiap dalam masa 5minit.. . Untuk order boleh terus whtsapp sis :- +601121310014 . #shawlmalas #jerseycotton #tudungmurah #tudungviral #tudungborong #hijab #scarf #shawlcotton #bawalcotton #inner #student #uitm #utm #ukm #usm #um #umk #uum #upm #upsi #unitar #politeknik #usim #umt #malaysia #singapore #brunei

00
2 weeks ago

. 🎀SHAWL JERSEY aka SHAWL MALAS🎀 . HARGA: RM10 /pcs | 1 - 4pcs RM9 /pcs | 5 - 99pcs RM8.50 /pcs | 100pcs & keatas . 🚛Service COD seluruh semenanjung malaysia untuk pembelian borong 50pcs dan keatas.Caj COD bergantung pada kawasan. . 📦POSTAGE📦 1-4 Pcs | RM8 (SM) RM12.50 (SS) 5-12 Pcs | RM11.00 (SM) RM17.50 (SS) . . Material :- cotton jersey Saiz :- 1.8meter X 0.8meter Jahitan tepi :- Jahitan Overlock . 💕KELEBIHAN MATERIAL💕 🔹saiz lebar dan panjang 🔹material sejuk ❌panas 🔹mudah bentuk & terletak 🔹mudah dibawa travel 🔹material tidak perlu iron,boleh terus pakai👌 🔹boleh bersiap dalam masa 5minit.. . Untuk order boleh terus whtsapp sis :- +601121310014 . #shawlmalas #jerseycotton #tudungmurah #tudungviral #tudungborong #hijab #scarf #shawlcotton #bawalcotton #inner #student #uitm #utm #ukm #usm #um #umk #uum #upm #upsi #unitar #politeknik #usim #umt #malaysia #singapore #brunei

00
2 weeks ago

SAYA DAH GIVEUP DENGAN SEMUA INNER DI MALAYSIA😭🙄 . Pernah tak rasa macam nie. Beli mahal mahal tapi tak selesa bila pakai. Kainnya yang panas berpeluh habis bila pakai😏 . Bila berpeluh kainnya pulak serap peluh buat kepala bau hapak jurrr, adehh stresss betol. . Bila da jumpa inner by Chefiza👻 nie kemain lagi semangat nak tukar tukar inner setiap hari. Kain viscose yang selesa pakai poan rasa sejuk jek kepala dan kainnya yang strechable buat telinga tak rasa sakit. . Yang penting tak perlu pin dan ikat getah lagi kat belakang, inner pon elok ja melekat di kepala.🤗 . . #snowcapberhantu #snowcapbychefiza #snowcapbyfyzacouture #serappeluh #kain #lembut #sejuk #selesa #takpekak #sayajual #bazarpaknil #cantik #jomcantik #murah #inner

20
2 weeks ago

Tudung yang cantik dan kemas bermula dari anak tudung yang selesa . Rata-rata masalah wanita bila pakai anak tudung mesti kena pin tak pun ikat getah kan? Bila anak tudung longgar of course lah anak rambut akan terkeluar. Rasa sakit kepala mengganggu fikiran saya. Aucchh 🤭 . Tapi dengan snowcap berhantu BCF ni tidak lagi. Saya selesa bertudung sepanjang hari. Anak tudung material viscose yang sejuk dan serap peluh ni lansung tak rasa rimas dan sakit kepala. Lagi lagi bila cuaca panas macam sekarang ni. . Paling syiookk bila customer yang tak suka pakai anak tudung sebelum ni pun dah jatuh cinta dengan snowcap berhantu BCF ni. Siap kumpul memacam warna lagi uolls 💕 . #innersnow #snowcap #inner #innerhantu #byfyzacouture #utm #uitm #uitmsegamat #uitmshahalam #uia #um #usm #ukm #politeknik #kolejkomuniti #innerhantuviral #terapinstagram #sayajual #bazzarpaknil #johor #malaysia #sarawakian #beautycommunity #kdrama #pasirgudang #beautymakeup #cikgu

20
2 weeks ago

👻 Apa yang best sangat pakai #innerhantu ni uols ❤️ 💖 Material viscose yang ringan lembut dan selesa 💖 Tidak mudah kedut walau bergumpal dengan kain lain 💖 Warna yang menarik lagi hot kebaboom 💖 Harga yang berbaloi beli 💖 Jahitan jauh belakang jadi bila pakai shawl tak nampak Jahitan 💖 Tak mudah kembang 💖 Selesa walau sepanjang hari pakai . RM10 tu sebenarnya harga keselesaan dan kesejukan yang anda dapat bila pakai snowcap berhantu. Bukan harga sehelai snowcap semata mata 😘 . #innersnow #snowcap #inner #innerhantu #byfyzacouture #utm #uitm #uitmsegamat #uitmshahalam #uia #um #usm #ukm #politeknik #kolejkomuniti #innerhantuviral #terapinstagram #sayajual #bazzarpaknil #johor #malaysia #sarawakian #beautycommunity #kdrama #pasirgudang #beautymakeup #cikgu

30
2 weeks ago

INNERHANTU BYCHEFIZA👻 . RM10 sehelai! RM10 sehelai! RM10 sehelai! . Apa yang SPECIAL INNERHANTU BCF ni? 💕 Material Viscose 💕 Pakai tak sakit telinga 💕 Cantik melekap elok di kepala 💕 Anak rambut tak terkeluar 💕 innerhantu anti kedut 💕 basuh tak mengembang 💕 mudah dibasuh 💕 sejuk selesa 💕 meresap peluh 💕 warna limited cantik 💕 Berbaloi dan berkualiti . berminat whatsapp 013.7241042 . . #innersnow #snowcap #inner #innerhantu #byfyzacouture #utm #uitm #uitmsegamat #uitmshahalam #uia #um #usm #ukm #politeknik #kolejkomuniti #innerhantuviral #terapinstagram #sayajual #bazzarpaknil #johor #malaysia #sarawakian

20
2 weeks ago

Hi dears... Udah nunggu lama ya untuk kehadiran benda mungil satu ini? Inner Anpus (Anti Pusing) by Wanoja Hijab. Benda mungil yang sangat bermanfaat untuk menutupi helaian rambut yang kadang tertiup angin keluar saat mengenakan hijab. Kini saatnya kamu memakai inner yang anti pusing, anti rungsing dan tentunya anti ATM kering 😁 “Inner Bandana Knit Annisa Yarn by Wanoja Hijab” 💓 Terbuat dari benang mikrofiber terbaik brand Annisa. Inner ini dirajut menggunakan mesin khusus rajut dan dirapat dengan menggunakan teknik knit (tidak dijahit), teknik knit inilah yang menjadikan ukhtifillah nyaman menggunakannya tidak ada kelebihan kain bekas jahitan yang mengganjal dibagian belakang kepala. Bahan inner #wanojahijab ini insyaAllah: 💓Tidak melar setelah pencucian 💓Tidak brudul setelah dipakai berulang kali. 💓Tidak berubah bentuk (melehoy) setelah beberapa kali penggunaan walau dicuci dan disetrika. Keutamaanya Inner Bandana Wanoja: 💓 Nyaman dikenakan seharian walau aktifitas padat dan diluar ruangan karena benangnya menyerap keringat dan tidak mudah berubah posisi (ndolosor). 💓 Rajut lembutnya serta elastisitasnya gak bikin telinga sakit karena terjepit inner dan dibalut hijab. 💓 Bahan benangnya membuat syaraf-syaraf dikepala bebas bernafas karena tidak tertutup rapat, ada sirkulasi udara yang mampu menerobos sela-sela lubang mikro pada rajutnya. 💓Rambut-rambut kecil di kepala gak bakal nakal keluar-luar inner lagi. 💓Berhijab makin percaya diri dengan pilihan inner knit bandana wanoja yang banyak pilihan warna-warna cantik dengan perpaduan warna bold dan pastel yang menarik. 💓Harga 15k. 15k anti pusing. 15k anti rungsing. 15k anti ATM kering. Buruan hubungi #mitrawanoja tersayang, karena bandana ini aseli akan jadi rebutan! 😁 #wanoja #hijab #WanojaHijab #apikcampernik #inner #innerjarut #innerrajutpremium #innerknit #anpus #antipusing #dress #dresswanoja #asheeqastore #asheeqapartner #nicedress #gamis #gamissyari #gamissyarimurah #hijrahyuk

00
2 weeks ago

Hi dears... Udah nunggu lama ya untuk kehadiran benda mungil satu ini? Inner Anpus (Anti Pusing) by Wanoja Hijab. Benda mungil yang sangat bermanfaat untuk menutupi helaian rambut yang kadang tertiup angin keluar saat mengenakan hijab. Kini saatnya kamu memakai inner yang anti pusing, anti rungsing dan tentunya anti ATM kering 😁 “Inner Bandana Knit Annisa Yarn by Wanoja Hijab” 💓 Terbuat dari benang mikrofiber terbaik brand Annisa. Inner ini dirajut menggunakan mesin khusus rajut dan dirapat dengan menggunakan teknik knit (tidak dijahit), teknik knit inilah yang menjadikan ukhtifillah nyaman menggunakannya tidak ada kelebihan kain bekas jahitan yang mengganjal dibagian belakang kepala. Bahan inner #wanojahijab ini insyaAllah: 💓Tidak melar setelah pencucian 💓Tidak brudul setelah dipakai berulang kali. 💓Tidak berubah bentuk (melehoy) setelah beberapa kali penggunaan walau dicuci dan disetrika. Keutamaanya Inner Bandana Wanoja: 💓 Nyaman dikenakan seharian walau aktifitas padat dan diluar ruangan karena benangnya menyerap keringat dan tidak mudah berubah posisi (ndolosor). 💓 Rajut lembutnya serta elastisitasnya gak bikin telinga sakit karena terjepit inner dan dibalut hijab. 💓 Bahan benangnya membuat syaraf-syaraf dikepala bebas bernafas karena tidak tertutup rapat, ada sirkulasi udara yang mampu menerobos sela-sela lubang mikro pada rajutnya. 💓Rambut-rambut kecil di kepala gak bakal nakal keluar-luar inner lagi. 💓Berhijab makin percaya diri dengan pilihan inner knit bandana wanoja yang banyak pilihan warna-warna cantik dengan perpaduan warna bold dan pastel yang menarik. 💓Harga 15k. 15k anti pusing. 15k anti rungsing. 15k anti ATM kering. Buruan hubungi #mitrawanoja tersayang, karena bandana ini aseli akan jadi rebutan! 😁 #wanoja #hijab #WanojaHijab #apikcampernik #inner #innerjarut #innerrajutpremium #innerknit #anpus #antipusing #dress #dresswanoja #asheeqastore #asheeqapartner #nicedress #gamis #gamissyari #gamissyarimurah #hijrahyuk

00
2 weeks ago

Hi dears... Udah nunggu lama ya untuk kehadiran benda mungil satu ini? Inner Anpus (Anti Pusing) by Wanoja Hijab. Benda mungil yang sangat bermanfaat untuk menutupi helaian rambut yang kadang tertiup angin keluar saat mengenakan hijab. Kini saatnya kamu memakai inner yang anti pusing, anti rungsing dan tentunya anti ATM kering 😁 “Inner Bandana Knit Annisa Yarn by Wanoja Hijab” 💓 Terbuat dari benang mikrofiber terbaik brand Annisa. Inner ini dirajut menggunakan mesin khusus rajut dan dirapat dengan menggunakan teknik knit (tidak dijahit), teknik knit inilah yang menjadikan ukhtifillah nyaman menggunakannya tidak ada kelebihan kain bekas jahitan yang mengganjal dibagian belakang kepala. Bahan inner #wanojahijab ini insyaAllah: 💓Tidak melar setelah pencucian 💓Tidak brudul setelah dipakai berulang kali. 💓Tidak berubah bentuk (melehoy) setelah beberapa kali penggunaan walau dicuci dan disetrika. Keutamaanya Inner Bandana Wanoja: 💓 Nyaman dikenakan seharian walau aktifitas padat dan diluar ruangan karena benangnya menyerap keringat dan tidak mudah berubah posisi (ndolosor). 💓 Rajut lembutnya serta elastisitasnya gak bikin telinga sakit karena terjepit inner dan dibalut hijab. 💓 Bahan benangnya membuat syaraf-syaraf dikepala bebas bernafas karena tidak tertutup rapat, ada sirkulasi udara yang mampu menerobos sela-sela lubang mikro pada rajutnya. 💓Rambut-rambut kecil di kepala gak bakal nakal keluar-luar inner lagi. 💓Berhijab makin percaya diri dengan pilihan inner knit bandana wanoja yang banyak pilihan warna-warna cantik dengan perpaduan warna bold dan pastel yang menarik. 💓Harga 15k. 15k anti pusing. 15k anti rungsing. 15k anti ATM kering. Buruan hubungi #mitrawanoja tersayang, karena bandana ini aseli akan jadi rebutan! 😁 #wanoja #hijab #WanojaHijab #apikcampernik #inner #innerjarut #innerrajutpremium #innerknit #anpus #antipusing #dress #dresswanoja #asheeqastore #asheeqapartner #nicedress #gamis #gamissyari #gamissyarimurah #hijrahyuk

10
2 weeks ago

Hi dears... Udah nunggu lama ya untuk kehadiran benda mungil satu ini? Inner Anpus (Anti Pusing) by Wanoja Hijab. Benda mungil yang sangat bermanfaat untuk menutupi helaian rambut yang kadang tertiup angin keluar saat mengenakan hijab. Kini saatnya kamu memakai inner yang anti pusing, anti rungsing dan tentunya anti ATM kering 😁 “Inner Bandana Knit Annisa Yarn by Wanoja Hijab” 💓 Terbuat dari benang mikrofiber terbaik brand Annisa. Inner ini dirajut menggunakan mesin khusus rajut dan dirapat dengan menggunakan teknik knit (tidak dijahit), teknik knit inilah yang menjadikan ukhtifillah nyaman menggunakannya tidak ada kelebihan kain bekas jahitan yang mengganjal dibagian belakang kepala. Bahan inner #wanojahijab ini insyaAllah: 💓Tidak melar setelah pencucian 💓Tidak brudul setelah dipakai berulang kali. 💓Tidak berubah bentuk (melehoy) setelah beberapa kali penggunaan walau dicuci dan disetrika. Keutamaanya Inner Bandana Wanoja: 💓 Nyaman dikenakan seharian walau aktifitas padat dan diluar ruangan karena benangnya menyerap keringat dan tidak mudah berubah posisi (ndolosor). 💓 Rajut lembutnya serta elastisitasnya gak bikin telinga sakit karena terjepit inner dan dibalut hijab. 💓 Bahan benangnya membuat syaraf-syaraf dikepala bebas bernafas karena tidak tertutup rapat, ada sirkulasi udara yang mampu menerobos sela-sela lubang mikro pada rajutnya. 💓Rambut-rambut kecil di kepala gak bakal nakal keluar-luar inner lagi. 💓Berhijab makin percaya diri dengan pilihan inner knit bandana wanoja yang banyak pilihan warna-warna cantik dengan perpaduan warna bold dan pastel yang menarik. 💓Harga 15k. 15k anti pusing. 15k anti rungsing. 15k anti ATM kering. Buruan hubungi #mitrawanoja tersayang, karena bandana ini aseli akan jadi rebutan! 😁 #wanoja #hijab #WanojaHijab #apikcampernik #inner #innerjarut #innerrajutpremium #innerknit #anpus #antipusing #dress #dresswanoja #asheeqastore #asheeqapartner #nicedress #gamis #gamissyari #gamissyarimurah #hijrahyuk

10
2 weeks ago

. 2. 〈病床〉 很多時候,我們都是以行動(doing)形式行事, 而很少用存在(being)的形式來應對生活。 存在可讓人更專注於此時此刻,從而體會到生命的美妙。 他的人生令他再沒有再聯想,他確實與植物人的確無異。 當我每天進出病床,生離死別盡在一天發生。 空氣飄蕩著藥水味道,久久不散,像冤魂般跟著你。 原本我以為死亡離我很遠,卻明白到死亡其實只是剎那時間。 他再也記不得你的名字, 每天你也需要和他背默身世。 偶而你會聽到: 在這裡病人拼命的叫,歇斯底里地叫, 你卻聽不明白是甚麼一句,聽不明白是甚麼聲音。 他們叫, 除了提醒痛楚以外,還想盡最後一份力,不被世界遺忘。 內科、外科、精神科…… 醫生從來都愛冠以病人病徵, 但忘了有很多病其實都只是心病。 這裡待久了是監獄, 但他顯然不怕被禁錮,他只是告訴我︰ 他的願望竟然是想喝一杯茶。 我唯一做的是︰ 只可以令他的生活正念(Mindfulness)一點, 想一想茶是如何來到這個世界, 經歷由泥土長子種子,慢慢成長苗或樹,變成茶葉的過程,再到農夫包裝、運輸、銷售的過程…… 他不加批判地聯想世界的生生不息,不帶入主觀的批判,重新覺察内在和外在世界, 感受此刻(present)的狀態,抱拋了自我,從中讓他釋懷並反思人生的整個歷史。 人的軀體可以死亡, 但思想應該不受拘束。 如果有天躺在床上的是你, 你寧願無拘無束享受靈魂自由, 還是受到肉體的禁錮? 只有想像,才可讓人超越生死,不是嗎? #hkig #hit #keepmoving #ig #lost #win #作家 #writing #2019書展 #催眠 #酒徒 #hkig #hkiger #psy #inner #self

90
2 weeks ago

Hi dears... Udah nunggu lama ya untuk kehadiran benda mungil satu ini? Inner Anpus (Anti Pusing) by Wanoja Hijab. Benda mungil yang sangat bermanfaat untuk menutupi helaian rambut yang kadang tertiup angin keluar saat mengenakan hijab. Kini saatnya kamu memakai inner yang anti pusing, anti rungsing dan tentunya anti ATM kering 😁 “Inner Bandana Knit Annisa Yarn by Wanoja Hijab” 💓 Terbuat dari benang mikrofiber terbaik brand Annisa. Inner ini dirajut menggunakan mesin khusus rajut dan dirapat dengan menggunakan teknik knit (tidak dijahit), teknik knit inilah yang menjadikan ukhtifillah nyaman menggunakannya tidak ada kelebihan kain bekas jahitan yang mengganjal dibagian belakang kepala. Bahan inner #wanojahijab ini insyaAllah: 💓Tidak melar setelah pencucian 💓Tidak brudul setelah dipakai berulang kali. 💓Tidak berubah bentuk (melehoy) setelah beberapa kali penggunaan walau dicuci dan disetrika. Keutamaanya Inner Bandana Wanoja: 💓 Nyaman dikenakan seharian walau aktifitas padat dan diluar ruangan karena benangnya menyerap keringat dan tidak mudah berubah posisi (ndolosor). 💓 Rajut lembutnya serta elastisitasnya gak bikin telinga sakit karena terjepit inner dan dibalut hijab. 💓 Bahan benangnya membuat syaraf-syaraf dikepala bebas bernafas karena tidak tertutup rapat, ada sirkulasi udara yang mampu menerobos sela-sela lubang mikro pada rajutnya. 💓Rambut-rambut kecil di kepala gak bakal nakal keluar-luar inner lagi. 💓Berhijab makin percaya diri dengan pilihan inner knit bandana wanoja yang banyak pilihan warna-warna cantik dengan perpaduan warna bold dan pastel yang menarik. 💓Harga 15k. 15k anti pusing. 15k anti rungsing. 15k anti ATM kering. Buruan hubungi #mitrawanoja tersayang, karena bandana ini aseli akan jadi rebutan! 😁 #wanoja #hijab #WanojaHijab #apikcampernik #inner #innerjarut #innerrajutpremium #innerknit #anpus #antipusing #dress #dresswanoja #asheeqastore #asheeqapartner #nicedress #gamis #gamissyari #gamissyarimurah #hijrahyuk

00
2 weeks ago

Hi dears... Udah nunggu lama ya untuk kehadiran benda mungil satu ini? Inner Anpus (Anti Pusing) by Wanoja Hijab. Benda mungil yang sangat bermanfaat untuk menutupi helaian rambut yang kadang tertiup angin keluar saat mengenakan hijab. Kini saatnya kamu memakai inner yang anti pusing, anti rungsing dan tentunya anti ATM kering 😁 “Inner Bandana Knit Annisa Yarn by Wanoja Hijab” 💓 Terbuat dari benang mikrofiber terbaik brand Annisa. Inner ini dirajut menggunakan mesin khusus rajut dan dirapat dengan menggunakan teknik knit (tidak dijahit), teknik knit inilah yang menjadikan ukhtifillah nyaman menggunakannya tidak ada kelebihan kain bekas jahitan yang mengganjal dibagian belakang kepala. Bahan inner #wanojahijab ini insyaAllah: 💓Tidak melar setelah pencucian 💓Tidak brudul setelah dipakai berulang kali. 💓Tidak berubah bentuk (melehoy) setelah beberapa kali penggunaan walau dicuci dan disetrika. Keutamaanya Inner Bandana Wanoja: 💓 Nyaman dikenakan seharian walau aktifitas padat dan diluar ruangan karena benangnya menyerap keringat dan tidak mudah berubah posisi (ndolosor). 💓 Rajut lembutnya serta elastisitasnya gak bikin telinga sakit karena terjepit inner dan dibalut hijab. 💓 Bahan benangnya membuat syaraf-syaraf dikepala bebas bernafas karena tidak tertutup rapat, ada sirkulasi udara yang mampu menerobos sela-sela lubang mikro pada rajutnya. 💓Rambut-rambut kecil di kepala gak bakal nakal keluar-luar inner lagi. 💓Berhijab makin percaya diri dengan pilihan inner knit bandana wanoja yang banyak pilihan warna-warna cantik dengan perpaduan warna bold dan pastel yang menarik. 💓Harga 15k. 15k anti pusing. 15k anti rungsing. 15k anti ATM kering. Buruan hubungi #mitrawanoja tersayang, karena bandana ini aseli akan jadi rebutan! 😁 #wanoja #hijab #WanojaHijab #apikcampernik #inner #innerjarut #innerrajutpremium #innerknit #anpus #antipusing #dress #dresswanoja #asheeqastore #asheeqapartner #nicedress #gamis #gamissyari #gamissyarimurah #hijrahyuk

10
2 weeks ago

Hi dears... Udah nunggu lama ya untuk kehadiran benda mungil satu ini? Inner Anpus (Anti Pusing) by Wanoja Hijab. Benda mungil yang sangat bermanfaat untuk menutupi helaian rambut yang kadang tertiup angin keluar saat mengenakan hijab. Kini saatnya kamu memakai inner yang anti pusing, anti rungsing dan tentunya anti ATM kering 😁 “Inner Bandana Knit Annisa Yarn by Wanoja Hijab” 💓 Terbuat dari benang mikrofiber terbaik brand Annisa. Inner ini dirajut menggunakan mesin khusus rajut dan dirapat dengan menggunakan teknik knit (tidak dijahit), teknik knit inilah yang menjadikan ukhtifillah nyaman menggunakannya tidak ada kelebihan kain bekas jahitan yang mengganjal dibagian belakang kepala. Bahan inner #wanojahijab ini insyaAllah: 💓Tidak melar setelah pencucian 💓Tidak brudul setelah dipakai berulang kali. 💓Tidak berubah bentuk (melehoy) setelah beberapa kali penggunaan walau dicuci dan disetrika. Keutamaanya Inner Bandana Wanoja: 💓 Nyaman dikenakan seharian walau aktifitas padat dan diluar ruangan karena benangnya menyerap keringat dan tidak mudah berubah posisi (ndolosor). 💓 Rajut lembutnya serta elastisitasnya gak bikin telinga sakit karena terjepit inner dan dibalut hijab. 💓 Bahan benangnya membuat syaraf-syaraf dikepala bebas bernafas karena tidak tertutup rapat, ada sirkulasi udara yang mampu menerobos sela-sela lubang mikro pada rajutnya. 💓Rambut-rambut kecil di kepala gak bakal nakal keluar-luar inner lagi. 💓Berhijab makin percaya diri dengan pilihan inner knit bandana wanoja yang banyak pilihan warna-warna cantik dengan perpaduan warna bold dan pastel yang menarik. 💓Harga 15k. 15k anti pusing. 15k anti rungsing. 15k anti ATM kering. Buruan hubungi #mitrawanoja tersayang, karena bandana ini aseli akan jadi rebutan! 😁 #wanoja #hijab #WanojaHijab #apikcampernik #inner #innerjarut #innerrajutpremium #innerknit #anpus #antipusing #dress #dresswanoja #asheeqastore #asheeqapartner #nicedress #gamis #gamissyari #gamissyarimurah #hijrahyuk

00
2 weeks ago

Hi dears... Udah nunggu lama ya untuk kehadiran benda mungil satu ini? Inner Anpus (Anti Pusing) by Wanoja Hijab. Benda mungil yang sangat bermanfaat untuk menutupi helaian rambut yang kadang tertiup angin keluar saat mengenakan hijab. Kini saatnya kamu memakai inner yang anti pusing, anti rungsing dan tentunya anti ATM kering 😁 “Inner Bandana Knit Annisa Yarn by Wanoja Hijab” 💓 Terbuat dari benang mikrofiber terbaik brand Annisa. Inner ini dirajut menggunakan mesin khusus rajut dan dirapat dengan menggunakan teknik knit (tidak dijahit), teknik knit inilah yang menjadikan ukhtifillah nyaman menggunakannya tidak ada kelebihan kain bekas jahitan yang mengganjal dibagian belakang kepala. Bahan inner #wanojahijab ini insyaAllah: 💓Tidak melar setelah pencucian 💓Tidak brudul setelah dipakai berulang kali. 💓Tidak berubah bentuk (melehoy) setelah beberapa kali penggunaan walau dicuci dan disetrika. Keutamaanya Inner Bandana Wanoja: 💓 Nyaman dikenakan seharian walau aktifitas padat dan diluar ruangan karena benangnya menyerap keringat dan tidak mudah berubah posisi (ndolosor). 💓 Rajut lembutnya serta elastisitasnya gak bikin telinga sakit karena terjepit inner dan dibalut hijab. 💓 Bahan benangnya membuat syaraf-syaraf dikepala bebas bernafas karena tidak tertutup rapat, ada sirkulasi udara yang mampu menerobos sela-sela lubang mikro pada rajutnya. 💓Rambut-rambut kecil di kepala gak bakal nakal keluar-luar inner lagi. 💓Berhijab makin percaya diri dengan pilihan inner knit bandana wanoja yang banyak pilihan warna-warna cantik dengan perpaduan warna bold dan pastel yang menarik. 💓Harga 15k. 15k anti pusing. 15k anti rungsing. 15k anti ATM kering. Buruan hubungi #mitrawanoja tersayang, karena bandana ini aseli akan jadi rebutan! 😁 #wanoja #hijab #WanojaHijab #apikcampernik #inner #innerjarut #innerrajutpremium #innerknit #anpus #antipusing #dress #dresswanoja #asheeqastore #asheeqapartner #nicedress #gamis #gamissyari #gamissyarimurah #hijrahyuk

10
2 weeks ago

Hi dears... Udah nunggu lama ya untuk kehadiran benda mungil satu ini? Inner Anpus (Anti Pusing) by Wanoja Hijab. Benda mungil yang sangat bermanfaat untuk menutupi helaian rambut yang kadang tertiup angin keluar saat mengenakan hijab. Kini saatnya kamu memakai inner yang anti pusing, anti rungsing dan tentunya anti ATM kering 😁 “Inner Bandana Knit Annisa Yarn by Wanoja Hijab” 💓 Terbuat dari benang mikrofiber terbaik brand Annisa. Inner ini dirajut menggunakan mesin khusus rajut dan dirapat dengan menggunakan teknik knit (tidak dijahit), teknik knit inilah yang menjadikan ukhtifillah nyaman menggunakannya tidak ada kelebihan kain bekas jahitan yang mengganjal dibagian belakang kepala. Bahan inner #wanojahijab ini insyaAllah: 💓Tidak melar setelah pencucian 💓Tidak brudul setelah dipakai berulang kali. 💓Tidak berubah bentuk (melehoy) setelah beberapa kali penggunaan walau dicuci dan disetrika. Keutamaanya Inner Bandana Wanoja: 💓 Nyaman dikenakan seharian walau aktifitas padat dan diluar ruangan karena benangnya menyerap keringat dan tidak mudah berubah posisi (ndolosor). 💓 Rajut lembutnya serta elastisitasnya gak bikin telinga sakit karena terjepit inner dan dibalut hijab. 💓 Bahan benangnya membuat syaraf-syaraf dikepala bebas bernafas karena tidak tertutup rapat, ada sirkulasi udara yang mampu menerobos sela-sela lubang mikro pada rajutnya. 💓Rambut-rambut kecil di kepala gak bakal nakal keluar-luar inner lagi. 💓Berhijab makin percaya diri dengan pilihan inner knit bandana wanoja yang banyak pilihan warna-warna cantik dengan perpaduan warna bold dan pastel yang menarik. 💓Harga 15k. 15k anti pusing. 15k anti rungsing. 15k anti ATM kering. Buruan hubungi #mitrawanoja tersayang, karena bandana ini aseli akan jadi rebutan! 😁 #wanoja #hijab #WanojaHijab #apikcampernik #inner #innerjarut #innerrajutpremium #innerknit #anpus #antipusing #dress #dresswanoja #asheeqastore #asheeqapartner #nicedress #gamis #gamissyari #gamissyarimurah #hijrahyuk

10
2 weeks ago

41
2 weeks ago

11
2 weeks ago

Endless . . 끝나지 않는

81