mamabear Photos & Videos

3 minutes ago

What kind of expression do you push your kids to experience? Any #autism #moms out there that have found art help with melt downs? This was made by my nine year old with autism. She said it's how her hair feels when she screams. I think it is such a powerful image and I am lucky to have such am amazing kid. No matter the obstacles this little monster of mine seems to thrive!!! #proudmom #mamabear #arttherapy #autismmom #autismawesome #selfportait #kidsart #sahm #gothmom #spookymom #artist #soberlife #witchmom #bigsister #homelife #housemom #happyhome #watercolors #todler #parabear #snuggles #bestdaughter #babygirl #art #quitsmoking #greenliving #chemofight

11
6 minutes ago

๐ŸŽถIm a young money Melaninaire ๐ŸŽถโฃ .โฃ .โฃ .โฃ Thank you Melaninaire Vibes ๐Ÿ˜˜ loving the whole vibe of this shirt!... and it's Super Soft, perfect for my Textile Touch Test ๐Ÿ˜œโฃ .โฃ .โฃ .โฃ Please tell me I'm not the only who touches clothes in the store before I even bother looking at them! Show me some mama love in the comments if you can relate. ๐Ÿ’• and if you're a Melanin Mama, head over to @melaninairevibes and grab a shirt or two! โฃ .โฃ .โฃ #mom #mama #mommy #momlife #instamom #momblogger #mamabear #messifulmama #instamoment #kids #freckles #blogger #curlyhair #melaninaire #melaninairevibes #natural #shoplocal #shopsmall #shopblack #momsofinstagram #selfcare #momswithcameras #momofboys #smile #love #metime #mymess #curls #fun #messi

20
8 minutes ago

Oh Baby Baby...TWINS ๐Ÿ‘ถ๐Ÿผ๐Ÿ‘ถ๐Ÿผ... yup TWINS are on the way in December. Alex and I still get heart palpitations telling people the news, but we canโ€™t wait to meet our little dumplings and now I have an excuse to eat for three๐Ÿคช ๐Ÿฅณ๐Ÿคฐ๐Ÿป๐Ÿ’•๐Ÿ’ซ #14weeks #identicaltwins #babypackers

14318
23 minutes ago

๐ŸŒธBaby in bloom๐ŸŒธ

141
31 minutes ago

Reposted from @ mamabearcoid Si kecil sudah mau MPASI Bund? Selain nutrisi yang dihasilkan oleh tubuh kita melalui ASI, pemenuhan nutrisi si kecil di 1000 hari pertamanya, juga sangat bergantung pada MPASI (makanan pendamping ASI). Berdasarkan rekomendasi dari WHO, pemberian MPASI ini dimulai sejak si kecil memasuki usia 6 bulan, dan dilakukan dengan tahapan tertentu sesuai dengan pertambahan usia si kecil, mulai dari tekstur makanannya, frekuensi makannya, serta jumlah porsi di tiap sesi makannya. Yuk cek tahapan-tahapan pemberian MPASI yang direkomendasikan oleh WHO pada tabel di atas (swipe gambarnya ya, Mam ๐Ÿ˜Š ). Penjelasan pada gambar merupakan sebatas rekomendasi oleh WHO ya, Mam. Karena bagaimanapun juga, kondisi tiap baby berbeda-beda, sehingga usia kesiapan si kecil mengonsumsi MPASI pun sangat mungkin berbeda-beda pula. Kalau si kecil di rumah, sudah sampai tahapan MPASI yang mana nih Mam? Sejauh ini, apa MPASI favorit si kecil? ๐Ÿ˜ . #mamabear products tersedia di @anda.babyshop semoga ASI tetap lancar meskipun nanti baby sudah mulai MPASI ya bunda... ๐Ÿ˜Š . . #mamabearcoid #kebaikanforbusui #boosterasimamabear #Pelancarasi #asibooster #tehpelancarasi #boosterasi #banjirasi #semangatasi - #mpasi #mpasiwho #mpasirekomendasiwho #mpasi4bintang #mpasirumahan #mpasihomemade #mpasisehat #resepmpasi #tipsmpasi

00
38 minutes ago

Some days you just need deep fried ice cream & your first ice cream cone๐Ÿฆ

152
47 minutes ago

summer curls ๐Ÿ™๐Ÿผ๐ŸŒธ๐ŸŒ•

152
47 minutes ago

A friendly reminder that all your favorite social media accounts are NOT REAL๐Ÿ‘ Fitness bloggers, style guides,mom blogs.....all of them have so many tweaks: lights,makeup, facetune, etc. I've made the mistake of thinking that I'm not doing a good job with my gym or mom life because I don't 'look' the part. Am I really trying hard enough? I don't look like I'm 'enjoying' it let alone like I'm awake. Here's me at our last gym shoot, scroll to see what I look like 99% of the time๐Ÿ˜‚ This is real life-messy, unfiltered, chaotic, beautiful, REAL life. Dark circles and day old mascara and all๐Ÿ’™ #pregnancyhealth #pregnancy #pregnant #momlife #momblog #boymom #boymomlife #momblog #mamabear #motherhoodunfiltered #motherhood #texasmama #makeup #pregnancydiary #wellnessjourney #selfcare #momdiary #fitmom #fitmomsofig #fitpregnancy #fitmamasquad #photoshopmywrinkles

81
54 minutes ago

Went to dinner with this hat on tonight. Maybe I imagined it, but it seemed like people looked at me, then at Dana, then back to me. People of the world: I can wear a rainbow hat. I am an ally. I stand up for my daughter, her almost wife, and my LGBTQ friends and students. #lovewins #mamabear #showup

80
1 hour ago

RANT | PSA Dear #Barrytheboofheadbiker please stop using our national parks as race tracks!! Ask yourself "Is it really worth it?" The pain of the accident, the cost of the ambulance and hospital, the time off work, writing off your bike and our car... was it worth the speed? If you want to be a temporary human go and do it at a designated race track and stop endangering my family with your stupidity. To those bikers that use our NPs with respect, then we love you and pass the message on. To Barry, we hope you make a really speedy recovery, aren't too out of pocket and have learnt your lesson. This post has been edited to remove 927 fucking swear words and to post a beautiful picture instead of the wreckage. Thankfully the boys had a great and beautiful run in our #nswnationalparks before the crash. EDIT: Ivans is ok. We are just shaken. X #nothisrealname #hewasanlplater #wasitworthit #verycranky #rantcomplete #dontfuckwithmyfamily #mamabear #temporaryhuman #sorrymumforswearing #psa

23
1 hour ago

How are you mama? Really? Iโ€™m seriously asking (+ emoji only responses are ๐Ÿ‘Œ๐Ÿพ.) ๐Ÿค—, @medicatedmotherhood

34
1 hour ago

๐ŸŒธ ๐Ÿคฑ MOMKIDDOS ๐Ÿคฑ ๐ŸŒธ . DOUBLE ELECTRIC BREAST PUMP ====================== Pompa Asi dengan Kualitas Mesin yang AWET dan TAHAN LAMA . Apa aja kelebihannya? โœ… Bisa dipakai double pump atau single pump. โœ… Closed system, ASI tidak terkena udara langsung dan tidak masuk ke mesin. โœ… Hisapan kuat โœ… Ringan. Gampang dibawa kemana2. โœ… Harga murah . Isi 1 (satu) dus: 2 pcs Corong 2 pcs Botol susu 2 pcs Diagfragma 2 pcs Velve 1 pcs kabel power USB 1 pcs mesin 2 pcs selang . ๐Ÿ“ข Pengen ASI Bunda Berlimpah? ๐Ÿ“ข Pengen tau tips Seputar Pumping? ๐Ÿ“ข Pakai Pompa Manual / Elektrik? ๐Ÿ“ข Bunda wanita bekerja dan harus tetap memberikan ASI ๐Ÿ“ข FREE ONGKIR Seluruh Indonesia via Shopee Momnkiddos? . STOK READY & KIRIM SETIAP HARI. Dapetin Info Harga, Promo dan Bonus Spesial di: โžก @grosirpompaasi โžก @momkiddos โžก @realbubeeyogya WA : 0813 2731 7272

01
1 hour ago

Will the real MVPs please stand up?!? (Do you remember Eminemโ€™s the โ€œReal Slim Shadyโ€ song or TRL??? #throwitback , just donโ€™t throw your back out dancing.๐Ÿคฃ)โฃ โฃ TAG: your MVP(s) + a โ€œremember whenโ€ story that showcases their bada**ery and your beautiful bond. ๐Ÿ–คโฃ โฃ For more throwbacksโ€™ @medicatedmotherhood

31
1 hour ago

๐ŸŒธ ๐Ÿคฑ MOMKIDDOS ๐Ÿคฑ ๐ŸŒธ . DOUBLE ELECTRIC BREAST PUMP ====================== Pompa Asi dengan Kualitas Mesin yang AWET dan TAHAN LAMA . Apa aja kelebihannya? โœ… Bisa dipakai double pump atau single pump. โœ… Closed system, ASI tidak terkena udara langsung dan tidak masuk ke mesin. โœ… Hisapan kuat โœ… Ringan. Gampang dibawa kemana2. โœ… Harga murah . Isi 1 (satu) dus: 2 pcs Corong 2 pcs Botol susu 2 pcs Diagfragma 2 pcs Velve 1 pcs kabel power USB 1 pcs mesin 2 pcs selang . ๐Ÿ“ข Pengen ASI Bunda Berlimpah? ๐Ÿ“ข Pengen tau tips Seputar Pumping? ๐Ÿ“ข Pakai Pompa Manual / Elektrik? ๐Ÿ“ข Bunda wanita bekerja dan harus tetap memberikan ASI ๐Ÿ“ข FREE ONGKIR Seluruh Indonesia via Shopee Momnkiddos? . STOK READY & KIRIM SETIAP HARI. Dapetin Info Harga, Promo dan Bonus Spesial di: โžก @grosirpompaasi โžก @momkiddos โžก @realbubeeyogya WA : 0813 2731 7272

11
1 hour ago

๐ŸŒธ ๐Ÿคฑ MOMKIDDOS ๐Ÿคฑ ๐ŸŒธ . DOUBLE ELECTRIC BREAST PUMP ====================== Pompa Asi dengan Kualitas Mesin yang AWET dan TAHAN LAMA . Apa aja kelebihannya? โœ… Bisa dipakai double pump atau single pump. โœ… Closed system, ASI tidak terkena udara langsung dan tidak masuk ke mesin. โœ… Hisapan kuat โœ… Ringan. Gampang dibawa kemana2. โœ… Harga murah . Isi 1 (satu) dus: 2 pcs Corong 2 pcs Botol susu 2 pcs Diagfragma 2 pcs Velve 1 pcs kabel power USB 1 pcs mesin 2 pcs selang . ๐Ÿ“ข Pengen ASI Bunda Berlimpah? ๐Ÿ“ข Pengen tau tips Seputar Pumping? ๐Ÿ“ข Pakai Pompa Manual / Elektrik? ๐Ÿ“ข Bunda wanita bekerja dan harus tetap memberikan ASI ๐Ÿ“ข FREE ONGKIR Seluruh Indonesia via Shopee Momnkiddos? . STOK READY & KIRIM SETIAP HARI. Dapetin Info Harga, Promo dan Bonus Spesial di: โžก @grosirpompaasi โžก @momkiddos โžก @realbubeeyogya WA : 0813 2731 7272

01
1 hour ago

life is better with a babe on my hip ๐Ÿ‘ฃ

142
1 hour ago

๐š‚๐š ๐šŽ๐šŽ๐š ๐š‹๐š˜๐šข๐šœ ๐š ๐šŽ๐š—๐š ๐š ๐š’๐š๐š‘ ๐š™๐šŠ๐š  ๐š™๐šŠ๐š  ๐š๐š˜ ๐šœ๐šŽ๐šŽ ๐šƒ๐š˜๐šข ๐š‚๐š๐š˜๐š›๐šข 4. ๐š†๐š‘๐šŠ๐š ๐š–๐š˜๐šŸ๐š’๐šŽ ๐š๐š’๐š ๐šข'๐šŠ๐š•๐š• ๐šœ๐šŽ๐šŽ? โ˜€๏ธ โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #toystory4 #movies #weekendvibes #weekend #boyswillbeboys #saturdays #summertime #familytime #havingfun #summerheat #boymom #mama #boyparent #housefullofboys #onlygirlinthehouse #positivevibes #growinguptoofast #mamabear #myheart #theylovepawpaw #sweetsmiles #love

30
1 hour ago

Found these in my parentsโ€™ yard today. . I used to be mildly amused by that growing up. โ€œWow! Free golf balls!!โ€ . Now, not so much. Not after a golfer fractured my C6 vertebra when his ball slammed into the back of my neck. . It still keeps me up at night sometimes thinking about what could have been. I was blessed. Iโ€™m back to driving and working out and running around being happy to run around. . Be so grateful for the good things in your life!! Sometimes we forget to appreciate what we have and are capable of. โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #momofgirls #singlemom #mamabear #lifeafterdivorce #momlife #miamifitness #40something #lifeafter40 #golf #golfball #golfer #ptsd #neckinjury #pleaaeyellfore #badgolfers #grateful #blessed #angelsaroundus

100
1 hour ago

Relax and release! Mamas need to recharge! How do you recharge?!

298
1 hour ago

Review dari bunda cantik lisyanurrahmii ใƒปใƒปใƒป Lagi seneng2 nya beli cemilan ASI Booster nih. Selainn bs buat asupan kalo laper tiba tiba.. bonusnya juga spy ASI jd bagus dan lancar ๐Ÿฅฐ Cookies ASI dari @boosterasi ini adalah pelancar ASI tanpa rasa pahit yang lezat, praktis, dan mantulllll. Dengan kandungan oatmeal dan ekstrak daun katuk dan berbagai suplemen herbal di dalamnya, Cookies ASI ini dapat membantu busui meningkatkan volume maupun kualitas ASI. Yuk dicoba moms.๐Ÿ˜‰ #ASI #asibooster . . .โ € Pertanyaan dan order:โ € WA : 082111118999 (NO CALL)โ € LINE : @boosterasi โ € . . . . #asiboosteralami #makananpelancarasi #tehpelancarasi #mamabear #minumanpelancarasi #mamaperah #pelancarasihalal #pejuangasi #asibooster #jualasiboostermurah #blackmores #asiboostermurah #lactationcookiesindonesia #jualfenugreek #pelancarasi #lactationcookiesmurah #newbornphotography #perlengkapanbayi #pompaasi #pelancarasi #asiboostertea #botolsusubayi #pelancarasialami #botolpigeon #asiboosterenak

10
1 hour ago

Review dari bunda cantik lisyanurrahmii ใƒปใƒปใƒป Lagi seneng2 nya beli cemilan ASI Booster nih. Selainn bs buat asupan kalo laper tiba tiba.. bonusnya juga spy ASI jd bagus dan lancar ๐Ÿฅฐ Cookies ASI dari @boosterasi ini adalah pelancar ASI tanpa rasa pahit yang lezat, praktis, dan mantulllll. Dengan kandungan oatmeal dan ekstrak daun katuk dan berbagai suplemen herbal di dalamnya, Cookies ASI ini dapat membantu busui meningkatkan volume maupun kualitas ASI. Yuk dicoba moms.๐Ÿ˜‰ #ASI #asibooster . . .โ € Pertanyaan dan order:โ € WA : 082111118999 (NO CALL)โ € LINE : @boosterasi โ € . . . . #asiboosteralami #makananpelancarasi #tehpelancarasi #mamabear #minumanpelancarasi #mamaperah #pelancarasihalal #pejuangasi #asibooster #jualasiboostermurah #blackmores #asiboostermurah #lactationcookiesindonesia #jualfenugreek #pelancarasi #lactationcookiesmurah #newbornphotography #perlengkapanbayi #pompaasi #pelancarasi #asiboostertea #botolsusubayi #pelancarasialami #botolpigeon #asiboosterenak

10
1 hour ago

Diffuser 450ml - Pilihan produk: Hitam - Berat: 600gr - Dimensi 12.6 x 12.6 x 12 Informasi Produk diffuser 450ml Diffuser ini berfungsi untuk menjaga kelembaban udara dan juga dapat digunakan sebagai aroma therapy dengan menaruh sedikit pewangi didalam airnya. Alat ini akan mengeluarkan mouisture air yang membuat udara tetap terjaga kelembabannya terutama diruangan sehingga tidak memudah kan bakteri berkembang biak didalam ruangan.. sehingga mensterilkan ruangan.. RGB Light Diffuser ini juga memiliki LED sehingga dapat menghasilkan cahaya dan berfungsi sebagai lampu tidur. LED ini juga menggunakan LED RGB sehingga dapat berubah-ubah warna. Silent Operation ini tidak berisik saat digunakan sehingga Anda dapat tidur dengan tenang tanpa terganggu suara berisik. Barang-barang yang Anda dapat dalam kotak produk: 1 x diffuser 450ml 1 x Filter 1 x USB Cable #tipsibuhamil #pompaasi #pompaasimurah #breastpump #mesipumpingmurah #asi #pompaasielektrik #pompaasielektrikmurah #mamabear #blackmores #alatpumping #alatpumpingelektrik #pumpingelektrik #powerpumping #pejuangasi #asilancar #tipsasi #tipsasibanyak #asimelimpah #tipsibudananak #tipsanak #tipsanaksehat #tipsibuhamil #solusiibuhamil #solusiibuattack #babysehat #bayisehat #tipsasi #diffusermurah #diffuser

20
1 hour ago

๐Ÿ–ค๐Ÿ– Our first venture to the pool! Finn absolutely loved the water, but hated the kiddie pool. So big pool for him! We even bought a fun floatie for him, such rookie parents...we didnโ€™t know you canโ€™t take floaties in pools. Jeesh! We had so much fun anyway, itโ€™s so amazing now that heโ€™s at this age to get out and have adventures!!

125
1 hour ago

- - ฮน r ฮน e l y n (iree-lyn) o ' c o n n o r - - arrived on July 17th, weighing in at 5lbs 12oz, 18 1/2 inches long! this pregnancy was absolutely nothing close to easy up to the very last and final days.. had a pretty scary and traumatic experience early Wednesday morning.. one that I will never ever forget, but out of all the pain and anticipation, sweet baby girl decided to let us all meet her 3 1/2 weeks early! Sheโ€™s such a little doll and we just canโ€™t get enough of her little snuggles! thank you to everyone who has checked up on us and been in touch the last few days. I am in a lot of pain and been resting as much as I can, but I will message and respond to all your text messages!!

6525
1 hour ago

Saturday night de-stress. No therapy at the hospital on Sundays so no worries about having to get up and get to the gym at a certain time.... the weird thing about being in one place for so long is the smell. Iโ€™m tired of the same smells. Everyone is using the same laundry detergent in the rehab unit, so everyone smells the same ๐Ÿ˜‚ Thankfully the heat from the past few days lifted today after a massive thunderstorm and when we went into the little garden it smelled like fresh earth and rain #rehab #weekonedone #twomoretogo #sdr #cpwarriormama #mamabear #arttherapy

120
1 hour ago

Maybe if I stand on the bar Iโ€™ll look old enough and the bartender wonโ€™t ask for my ID... . Another day, another brewery, another opportunity to wear a pair of the cutest shoes EVER ๐Ÿป๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ‘ถ๐Ÿฝ

111
1 hour ago

If you havenโ€™t been to Peachland yet this year - I have a new spot! Come and say hi tomorrow from 10-2pm!

431
2 hours ago

We had a pool/beach day!! Also filmed our day and put the link in the bio๐ŸŒž

61
2 hours ago

#testimonialboosterasi mau punya stok ASIP seperti ini moms? Ga sulit kok. Caranya harus rajin pumping dan rutin mengkonsumsi suplemen pelancar ASI seperti blackmores, fenugreek, cookies asi, dll. Foto diatas adalah asip dari owner sekitar 2 bulan setelah lahiran. Yuk buruan dicoba ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . Pertanyaan dan order mengenai Boosterasi:โ € WA : 082111118999 (NO CALL)โ € LINE : @boosterasi โ € . . #asiperah #pompaasi #stokasip #stokasi #busui #mamaperah #happypumping #pejuangasi #asibooster #jualasiboostermurah #blackmores #blessedthistle #fenugreek #mamasoya #pelancarasi #bajubayi #medelabreastpump #perlengkapanbayi #mamabear #pelancarasi #spectra #boosterasi #tehpelancarasi #pigeon #susualmond

10
2 hours ago

#testimonialboosterasi mau punya stok ASIP seperti ini moms? Ga sulit kok. Caranya harus rajin pumping dan rutin mengkonsumsi suplemen pelancar ASI seperti blackmores, fenugreek, cookies asi, dll. Foto diatas adalah asip dari owner sekitar 2 bulan setelah lahiran. Yuk buruan dicoba ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . Pertanyaan dan order mengenai Boosterasi:โ € WA : 082111118999 (NO CALL)โ € LINE : @boosterasi โ € . . #asiperah #pompaasi #stokasip #stokasi #busui #mamaperah #happypumping #pejuangasi #asibooster #jualasiboostermurah #blackmores #blessedthistle #fenugreek #mamasoya #pelancarasi #bajubayi #medelabreastpump #perlengkapanbayi #mamabear #pelancarasi #spectra #boosterasi #tehpelancarasi #pigeon #susualmond

10
2 hours ago

Dambaan para busui. Sekali pumping bisa dapat 300ml lebih sampai botol ga cukup dong ๐Ÿ˜. Ini adalah salah satu testi dari customer setelah rutin mengkonsumsi suplemen dan cookies ASI dari @boosterasi. Hebat kan? Yuk yang pgn spt ini segera dicoba. . . Pertanyaan dan order mengenai Boosterasi:โ € WA : 082111118999 (NO CALL)โ € LINE : @boosterasi โ € . . #asiperah #pompaasi #stokasip #stokasi #busui #mamaperah #happypumping #pejuangasi #asibooster #jualasiboostermurah #blackmores #blessedthistle #fenugreek #mamasoya #pelancarasi #bajubayi #medelabreastpump #perlengkapanbayi #mamabear #pelancarasi #spectra #boosterasi #tehpelancarasi #pigeon #susualmond

00
2 hours ago

Dambaan para busui. Sekali pumping bisa dapat 300ml lebih sampai botol ga cukup dong ๐Ÿ˜. Ini adalah salah satu testi dari customer setelah rutin mengkonsumsi suplemen dan cookies ASI dari @boosterasi. Hebat kan? Yuk yang pgn spt ini segera dicoba. . . Pertanyaan dan order mengenai Boosterasi:โ € WA : 082111118999 (NO CALL)โ € LINE : @boosterasi โ € . . #asiperah #pompaasi #stokasip #stokasi #busui #mamaperah #happypumping #pejuangasi #asibooster #jualasiboostermurah #blackmores #blessedthistle #fenugreek #mamasoya #pelancarasi #bajubayi #medelabreastpump #perlengkapanbayi #mamabear #pelancarasi #spectra #boosterasi #tehpelancarasi #pigeon #susualmond

10
2 hours ago

Bunda Sarwendah baru lahiran 1 bulan tapi stok ASI nya bisa 1 freezer ๐Ÿ˜ฑ.. rahasia nya? Bunda Sarwendah hobi ngemilin Cookies pelancar ASI dari @boosterasi moms!! Cookies ini diperkaya kandungan yang membantu melancarkan ASI. Ga percaya? Buktikan sendiri moms. Ga akan pernah tau khasiatnya kalau ga dicoba sendiri moms. . Pertanyaan dan order:โ € WA : 082111118999 (NO CALL)โ € LINE : @boosterasi โ € . . . #asiboosteralami #makananpelancarasi #tehpelancarasi #mamabear #minumanpelancarasi #mamaperah #pelancarasihalal #pejuangasi #asibooster #jualasiboostermurah #blackmores #asiboostermurah #lactationcookiesindonesia #jualfenugreek #pelancarasi #lactationcookiesmurah #newbornphotography #perlengkapanbayi #pompaasi #pelancarasi #asiboostertea #botolsusubayi #pelancarasialami #botolpigeon #asiboosterenak

10
2 hours ago

Bunda Sarwendah baru lahiran 1 bulan tapi stok ASI nya bisa 1 freezer ๐Ÿ˜ฑ.. rahasia nya? Bunda Sarwendah hobi ngemilin Cookies pelancar ASI dari @boosterasi moms!! Cookies ini diperkaya kandungan yang membantu melancarkan ASI. Ga percaya? Buktikan sendiri moms. Ga akan pernah tau khasiatnya kalau ga dicoba sendiri moms. . Pertanyaan dan order:โ € WA : 082111118999 (NO CALL)โ € LINE : @boosterasi โ € . . . #asiboosteralami #makananpelancarasi #tehpelancarasi #mamabear #minumanpelancarasi #mamaperah #pelancarasihalal #pejuangasi #asibooster #jualasiboostermurah #blackmores #asiboostermurah #lactationcookiesindonesia #jualfenugreek #pelancarasi #lactationcookiesmurah #newbornphotography #perlengkapanbayi #pompaasi #pelancarasi #asiboostertea #botolsusubayi #pelancarasialami #botolpigeon #asiboosterenak

00
2 hours ago

I love how Iโ€™m barely 5 feet tall (with these heels on), & 95 pounds on a good day but I act like Ill do some real damage if you mess with these two ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚for real tho, Iโ€™ll try. #mamabear THEY MINE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

200
2 hours ago

After 3 days in the hospital, Iโ€™m happy Iโ€™m finally able to bring my baby boy home where he is comfortable and can finally get the rest heโ€™s been missing out on. As a mom who dedicates myself to my sons complete well being I try to protect him from EVERYTHING, God certainly hit me with a big reminder that I can not be in control of everything as much as I try to be. I had to learn to let go of stress, anger and frustration and realize that God has full control and everything happens in His time. Iโ€™m thankful for every prayer, kind word and well wish for my sweet boy. We are not at 100 just yet but weโ€™ll on our way๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ–ค #JoshuaGiovanni #MyAce #MamaBear

452
3 hours ago

๐ŸŽกCarnival Days.๐ŸŽก Here in Illinois, the heat advisory was near 120. Of course our town has the carnival, so we were all drenched in sweat. Carnivals have a way of... sucking every last dollar out of you, but you know what? Every smile, every laugh, and every thank you is worth it. We may have blown some dolla dolla bills, but my daughter was excited to say the least. What is your favorite part of the carnival? Is it the food? Is the the excitement and joy you see in your child? Or both? Comment below your favorite thing about the carnival? ๐ŸŽก #stepmom #mom #parenting #carnival #summer #motherhood #momminainteasy #mommy #daughter #stepparenting #mom #blog #momlife #mommystatus #mommin #mum #mother #motherhood #family #stepmother #blendedfamily #stepmom #stepfamily #parenting #advice #projectmomhood #momboss #bossbabe #children #mamabear #motivation #inspiration

60
5 hours ago

30 days postpartum. My session yesterday got rained out so today was my first client, back from maternity leave, and Forrest tagged along as my assistant. Baby boy is officially a glam squad team member.

3498
23 hours ago

... i acquired bowling skills while in your belly ma, watch me run this ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐ŸŽณ . Punchbowl social is genius! Drinks, snacks, bowling, foosball, shuffleboard, darts, corn hole, bocce, board games, karaoke && a PHOTOBOOTH! sign me up for this kinda fun daily. ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ•บ๐Ÿผ

343
3 days ago

โšก๏ธI might have some loose skin & extra rolls, but I didnโ€™t have to pay for this free temporary boob job so.... ๐Ÿคฃ๐Ÿ‘๐Ÿผโšก๏ธ

348